Anellament científic d'aus al parc de la Torre-Roja

Saps en què consisteix el marcatge individual de les aus?

Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Parc de la Torre-roja, 08907, Viladecans  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic
Jugatecambiental

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

Petits i grans coneixerem en què consisteix un anellament científic i assistirem a una sessió pràctica al parc de la Torre-roja.

Punt de trobada:

Jugatecambiental del parc de la Torre-roja, just al costat de la zona de jocs infantils.

A càrrec de:
Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible inscriure's a:
activitatsmetropolitanes@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni l'activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat.

Marker
Parc de la Torre-roja 08907, Viladecans
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats
Punts d'interès relacionats
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Jugatecambiental
  Descripció:
  La Jugatecambiental del parc de la Torre-roja és un espai per fomentar els jocs en família i per gaudir d'un munt d'activitats que permeten relacionar el joc amb el medi ambient i amb la biodiversitat de l'entorn. S'organitza coordinadament entre l'AMB, l'ajuntament de Viladecans i l'AV del Parc de la Torre-roja i compta amb la col·laboració de les agrupacions escoltes Garbí i Sant Joan.