Es reprenen les obres als parcs

| Tema: Obres, Parcs

L'AMB reactiva els processos de millora dels parcs metropolitans

Després de l'aturada pel confinament provocat per la COVID-19, al llarg d'aquest darrer trimestre s'han reactivat les obres de millora dels parcs metropolitans. 

Al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric les obres es van iniciar el 12 de maig. Aquestes, que es preveuen acabar cap a mitjans d'agost, solucionen els grans problemes d'escorrenties causats per l'existència de camins de sauló sense pavimentar i amb forts pendents. A més, s'incorporaran de nous elements esportius. 

D'altra banda, les obres del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús milloraran l'accessibilitat al parc i el drenatge de les aigües de pluja, permetran l'obertura de les zones que actualment estan tancades al públic, la millora de la il·luminació i l'arranjament de la coberta de l'edifici històric de la torre del rellotge.  

Finalment, les darreres obres iniciades han estat les del parc de la Torre-roja. La seva execució van començar el 20 de juliol, i consisteixen en la renovació de l'àrea de jocs infantils, que serà més gran i inclusiva. També inclouen la millora del paviment de l'eix transversal del parc per millorar les escorrenties, i la construcció de nous equipaments esportius. 

En aquest període també s'han reprès alguns arranjaments menors dels parcs metropolitans com són la col·locació de cautxú en els laterals de la pista esportiva i la reparació d'asfalts del parc de la Solana a Sant Andreu de la Barca. Un altre exemple és la millora del paviment dels camins del parc de la Bastida a Santa Coloma de Gramenet o la millora del drenatge d'un sector del parc de Bellvitge. També s'han construït 600 metres de vorada del parc de Can Vidalet i s'ha dut a terme la demolició d'un enorme roc al Jardí Botànic. 

Aquesta represa s'ha realitzat en condicions de seguretat i seguint els protocols establerts per a l'execució de les obres. Les millores en els parcs, que en alguns casos s'allargaran fins a finals d'any, seran substancials i milloraran notablement la qualitat en el gaudi dels usuaris.  

Documents relacionats
Enllaços relacionats