Suport "Ara Rodalies"

| Tema: Acció de govern, AMB, Mobilitat i transport

Les administracions metropolitanes reclamen la remodelació immediata d'una xarxa obsoleta i ineficaç

Un viatge en un tren del servei de rodalies, per comprovar de primera mà les mancances i necessitats d'intervenció que presenta actualment aquesta xarxa dins del territori metropolità, és el que han fet Ada Colau, presidenta de l'AMB i alcaldessa de Barcelona; Ricard Font, director general d'Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, i els alcaldes metropolitans Núria Marín (L'Hospitalet de Llobregat), Laura Campos (Montcada i Reixac) i Jordi San José (Sant Feliu de Llonbregat).


Una vegada arribats a Sant Feliu de Llobregat, i acompanyats de representants veïnals dels diferents municipis, els alcaldes han defensat el manifest "Ara Rodalies", al qual l'AMB es va adherir la el passat 31 de maig. Aquest manifest exposa les problemàtiques que pateixen els tres municipis a causa del pas del tren, i reclama al Ministeri de Foment i a Adif l'execució de les actuacions previstes en el Pla de Rodalies 2009.

Entre d'altres qüestions, s'ha exigit un calendari per escrit de l'execució d'obres llargament reivindicades com el túnel ferroviari a L'Hospitalet o el soterrament de les vies a d'altres municipis.

L'acció, que està oberta a la participació de la ciutadania, comptarà amb la participació de representants de la Plataforma Tracte Just-Soterrament "Ara de Montcada", de la Plataforma veïnal L'Hospitalet sense vies i sense barreres, i la Federació d'Associació de Veïns de L'Hospitalet, així com de representants d'associacions de veïns de Sant Feliu de Llobregat.

Ara Rodalies


Manifest "Ara Rodalies"

Documents relacionats
On
Marker
L'Hospitalet del Llobregat Plaça de l'Ajuntament, 11, 08901, L'Hospitalet de Llobregat
Marker
Montcada i Reixac Av. de la Unitat, 6, 08110, Montcada i Reixac
Marker
Sant Feliu de Llobregat Plaça de la Vila, 1, 08980, Sant Feliu de Llobregat
Marker
AMB C/62, núm 16 - 18 Zona Franca, 08040, Barcelona