Mobilitat sostenible i empreses

| Tema: Mobilitat sostenible, Empresa

Jornada per impulsar projectes de descarbonització

Aspecte de la jornada

El 24 d'octubre, l'AMB i l'Associació d'Empreses de Mobilitat i Entorn Sostenible i Smart (AEMES Smart), amb el suport d'AEBALL/UPMBALL, l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat i Know UrbanNet, han organitzat la jornada: Els reptes de la mobilitat sostenible. Marc jurídic, empresa, col·laboració publicoprivada i finançament.

Aquesta jornada ha tingut com a objectiu determinar els reptes de la mobilitat sostenible i descarbonitzada i ha mostrat les oportunitats que tenen les empreses d'aquest sector.

Durant la trobada s'ha analitzat el marc jurídic i s'ha presentat l'avantprojecte de llei de mobilitat sostenible. També s'ha aprofundit en les fórmules de col·laboració publicoprivada i en les possibles línies de finançament per impulsar projectes, com els fons europeus NextGenEU, el marc estructural UE2021-2027 o les línies d'ajuts disponibles per a empreses.

Ha estat, doncs, un punt de trobada entre les administracions i entitats que promouen la mobilitat sostenible, les empreses que ofereixen solucions i els usuaris.

La benvinguda institucional ha anat a càrrec d'Antoni Poveda, vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i Josep M. Tarragó, president d'AEMES Smart. La presentadora de l'esdeveniment ha estat la directora d'AEMES Smart, Neus Olea, i l'obertura de l'acte l'ha feta Xavier Izquierdo (KNOWURBANNET).

Des de l'AMB també s'ha comptat amb la participació de la vicepresidenta de Desenvolupament Social i Econòmic, Montserrat Ballarín, del director de Transports, Mobilitat i Sostenibilitat, Joan Maria Bigas, i del director de l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, Héctor Santcovsky.

On
Marker
Hotel Portal Fira L'Hospitalet de Llobregat