Debat sobre mobilitat i contaminació

| Tema: Mobilitat i transport

El canvi d'hàbits centra el debat sobre mobilitat i contaminació "Una batalla perduda?", a Sant Joan Despí

Divendres 24 de març, diferents experts en infraestructures, medi ambient i salut pública i associacions locals van participar a Sant Joan Despí en el debat "La mobilitat vs. la contaminació: una batalla perduda?" que va tornar a posar sobre la taula els efectes de la mobilitat a la metròpolis de Barcelona i el seu impacte directe en la contaminació de l'aire, un tema prioritari per l'AMB.

Durant l'acte, celebrat a la biblioteca Mercè Rodoreda, el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, va presentar els diferents plans i mesures de l'AMB per promoure una mobilitat més sostenible, com la Targeta Verda metropolitana, i va posar l'accent sobre la necessitat que els ciutadans optin per deixar el cotxe i apostin pel transport públic i mitjans nets, com la bicicleta. "Es tracta d'un compromís de tots, en benefici del conjunt de la societat, per una millora de la qualitat de l'aire i, en conseqüència, de la salut de les persones", va explicar Poveda.

La jornada es va caracteritzar per un debat coral sobre com mobilitat i contaminació atmosfèrica s'enfronten en el món actual, enfocat sobretot en les mesures per afavorir una millor qualitat de l'aire, i on múltiples sectors de la societat hi van aportar idees des de la seva pròpia perspectiva, enfront d'una realitat compartida.

Documents relacionats
On
Marker
Biblioteca Mercè Rodoreda 08970, Sant Joan Despí