3r Congres de la Qualitat de l’Aire

| Tema: Contaminació

La qualitat de l’aire a debat i reflexió a Sabadell

Els dies 26 i 27 d’octubre se celebrarà la tercera edició del Congrés de la Qualitat de l’Aire que, de manera biennal, s’organitza al recinte de Fira Sabadell. 

El congrés presenta cinc àmbits de reflexió oberta a la ciutadania: la mobilitat, la salut, les emissions, la modelització i avaluació, i l’urbanisme. Àmbits de reflexió que comptaran amb el suport de perfils tècnics d’un comitè científic. Tanmateix s’abordaran temes clau com les polítiques integrals en favor de la qualitat de l’aire a nivell local i supramunicipal i es posaran en relleu les mesures més innovadores pel que fa a la mesura i la gestió, l’estat actual dels models i les restriccions a escala europea i mundial. 

Es disposarà de tres espais en paral·lel per dur a terme les presentacions, les exposicions i els espais de trobada del congrés. Així, hi haurà una zona d’exposició, espai de networking i tallers interactius. La trobada comptarà amb la participació de més de 70 ponents de renom nacional i internacional i diferents agents sectorials, i es propiciaran les sinergies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar el sector de la gestió de la qualitat de l’aire. 

En aquesta tercera edició, cinc administracions s’han alineat per donar cobertura i generar debat sobre la gestió de la qualitat de l’aire per fer front comú: el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, l’AMB, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Sabadell.

Documents relacionats
On
Marker
Fira de Sabadell