Triatge de FIRM

La planta de triatge de Molins de Rei és una planta de selecció d'envasos que dóna servei majoritari als municipis metropolitans que fan servir el sistema de quatre fraccions o residu mínim.

Municipi: Molins de Rei

Localització: Aiguaderes, 15 (Polígon industrial de la Riera del Molí) Molins de Rei

Què fa?

Aquesta planta separa i embala per material els envasos procedents del contenidor de fracció inorgànica del residu municipal (FIRM), a fi d'enviar cada material al reciclador corresponent.

A la instal·lació es recuperen metalls (ferralla i alumini), brics i plàstics de diferents tipus, com ara polietilè d'alta densitat, PEAD, film o polietilè de baixa densitat, PEBD, polietilè tereftalat, PET, i una barreja de plàstics com el polipropilè, PP, clorur de polivinil, PVC, i poliestirè expandit, EPS, entre altres.

Encara que no hauria d'arribar-hi, la planta també recupera paper, cartró i vidre.

Un cop separats, els materials reciclables es premsen en bales per tal de facilitar-ne l'emmagatzematge i el transport cap a les empreses recicladores i centres autoritzats que designi Ecoembes.

Què tracta?

La planta de triatge de Molins de Rei tracta la fracció inorgànica del residu municipal (FIRM) del model de residu mínim dels contenidors.
Localització
Com anar-hi?
Transports al voltant de...