Els secrets del canvi climàtic al parc de Can Rigal

Els secrets del canvi climàtic al parc de Can Rigal
Tema:
Canvi climàtic, Parcs, Sostenibilitat
Tipus:
Activitat a l'entorn
Públic:
Famílies, General, Formació reglada
Quan:
Del al (Desar)
On:
Parc de Can Rigal, Avinguda Albert Bastardas, 23, 08028, Barcelona - Recordeu que podeu escollir el lloc on realitzar l'activitat  (Veure)
Promotors:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Programa:
Compartim un futur

Inscripció

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

Visita guiada amb diferents dinàmiques incorporades al parc de Can Rigal, on es treballarà el concepte del canvi climàtic lligat al verd urbà. Aquest parc és un exemple clar d'integració de criteris ambientals en la gestió d'un espai públic metropolità a l'aire lliure. També es podrà aprendre quina relació té amb el canvi climàtic, un fenomen d'efecte local amb repercussions globals. Alhora, podreu descobrir com els parcs urbans poden contribuir a la millora ambiental de les ciutats gràcies a la introducció de criteris de sostenibilitat: regulació de l'enllumenat, captació d'energia solar, vegetació mediterrània autòctona, aprofitament d'aigua de pluja, etc. Les propostes educatives de l'activitat s'adapten segons el nivell educatiu dels participants. L'activitat disposa d'una guia didàctica amb informació i diferents propostes d'activitats per a cada nivell educatiu. Els educadors obsequiaran l'escola amb un pòster sobre canvi climàtic per penjar-lo a l'aula. Consultar activitats prèvies i posteriors al catàleg.

Els secrets del canvi climàtic al parc de Can Rigal
Marker
Parc de Can Rigal Avinguda Albert Bastardas, 23, 08028, Barcelona - Recordeu que podeu escollir el lloc on realitzar l'activitat
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Documents relacionats
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats