L'AMB en la Setmana de l'Energia

| Tema: Energia

Es presenta l'oferta de recursos de sensibilització i comunicació destinats als ens locals

Portada del catàleg de recursos
Portada del catàleg de recursos
L'AMB participarà a la Setmana Europea de l'Energia (del 23 al 27 de juny) oferint un conjunt d'activitats i eines com ara la possibilitat de visitar instal·lacions de valorització energètica o activitats sobre energies renovables dirigides al públic escolar.

El passat 1 d'abril,  l'Institut Català d'Energia (ICAEN), l'AMB, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona, conjuntament amb la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i CILMA, van presentar al Palau Robert de Barcelona el catàleg amb aquesta oferta conjunta de recursos de sensibilització i comunicació destinades als ens locals.

L'oferta compta amb recursos adreçats al públic escolar, amb activitats per fer a l'aula i activitats per a casals d'estiu o festa de final de curs o amb recursos de participació per al conjunt de la població al carrer, com poden ser la festa de l'energia sostenible o la festa del medi ambient.

Catàleg de recursos
Formulari de peticions

La Setmana Europea de l'Energia és una iniciativa de la Comissió Europea que cada any compta amb la participació de centenars d'organitzacions i persones. El seu objectiu és difondre les millors pràctiques, inspirar noves idees i construir aliances sobre eficiència energètica i energies renovables.

La presència a Internet de la Setmana de l'Energia es vehicula a través de webs i xarxes socials amb els hashtags: #SetmanaEnergia i #EUSEW14