Festa Esplai al parc Nou

| Tema: Sostenibilitat

L'AMB lliura els premis als "Esplais més sostenibles"

Diumenge 10 de maig es va celebrar al parc Nou del Prat de Llobregat la 29a edició de la Festa Esplai, organitzada per Fundesplai (Fundació Catalana de l'Esplai). L'acte va aplegar 8.000 persones entre infants, joves, monitors, monitores i famílies de tot Catalunya que van poder gaudir de més de 50 activitats per a totes les edats.

Durant la jornada l'Àrea Metropolitana de Barcelona va lliurar els premis als esplais que havien rebut el distintiu "Esplais més Sostenibles" en el marc de col·laboració entre AMB i la Fundació Catalana de l'Esplai, iniciat formalment al novembre de 2014.

La campanya "Esplais més Sostenibles" té l'objectiu de sensibilitzar sobre l'impacte del nostre consum en el medi ambient i ajudar als infants a cercar hàbits més sostenibles en la seva vida quotidiana. Tots els centres que formen part de la Federació Catalana de l'Esplai, que s'han adherit a la campanya i que han assumit els compromisos reben el distintiu "Esplais més Sostenibles", un reconeixement a la seva tasca i un estímul per seguir treballant envers la sostenibilitat.

Documents relacionats
Enllaços relacionats