Taula Social Territori Besòs

| Tema: Polítiques socials

L'AMB ha presentat l'edició 2018-2019 de projectes socials singulars

El passat dia 4 de maig es va celebrar una sessió de treball de la Taula Social Territori Besòs on l'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB va presentar l'edició 2018-2019 de projectes socials singulars, dins del programa metropolità de suport a les polítiques socials municipals. Aquests plans esdevenen possibles via de cofinançament d'aquells projectes que promouen l'autoocupació, la creació d'empreses i aquells que reforcen la col·laboració interadministrativa en l'àmbit d'actuació del Besòs.

També, altres agents que formen part de la Taula Social del Besòs, van presentar diverses bones pràctiques en àmbits relacionats amb l'habitatge: emergència habitacional, masoveria urbana, gestió dels llançaments judicials o  rehabilitació d'edificis en entorns vulnerable.

La Taula Social Territori Besòs és un espai de treball promogut des del Consorci del Besòs amb l'objectiu de promoure la responsabilitat compartida entre els diferents actors que treballen a la zona Besòs. La Taula Social Territori Besòs posa especial èmfasi en tres eixos de treball: la cultura, educació, música i arts; la seguretat i salut: gestió i prevenció de la violència i, finalment habitatge-vulnerabilitat residencial –sense llar.

A aquesta sessió de treball van participar els responsables dels serveis socials dels municipis de la taula social (Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Barcelona i Badalona), operadors de seguretat, centres de recerca del territori (IERMB, IGOP i OH-B) i l'AMB. 

Documents relacionats
On
Marker
Consorci del Besòs Sant Adrià de Besòs