Presentació de l'estudi sobre l'alimentació

Tornar

| Tema: Desenvolupament socioeconòmic, Indústria

L'AMB presenta el seu estudi del sistema alimentari metropolità en unes jornades empresarials del sector


L'estudi "La dimensió econòmica del sistema alimentari de l'àrea metropolitana de Barcelona: abast, reptes i oportunitats", fet des de l'AMB, es va presentar a Castelldefels durant la segona Jornada Empresarial del Sector Alimentari del Baix Llobregat".

Es tracta d'una trobada que va aglutinar els diferents actors del sector alimentari: productors, indústria, restauració, hostaleria, càtering, UPC-Campus del Baix Llobregat... amb l'objectiu de crear sinergies i establir col·laboracions que enforteixin el sector i el territori.

La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Baix Llobregat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelldefels, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Parc Agrari i l'AMB, es va fer el dia 10, al Centre de Suport a l'Economia de Castelldefels, "La Guaita".

Un sector clau

L'estudi sobre el sistema alimentari metropolità diagnostica la situació actual i aprofundeix en els actors i actius principals de les activitats relacionades amb l'alimentació. Com a tret diferencial, aquest estudi no només especifica les característiques del sistema agroalimentari metropolità des del punt de vista econòmic, sinó que també ho fa des de l'ambiental, el territorial i el social.

El sector agroalimentari és un dels sectors motors de la comarca del Baix Llobregat i de l'àrea metropolitana, amb expectatives de creixement important, per la qual cosa s'entén com a una aposta estratègica que cal potenciar. I és en aquesta estratègia on s'encabeix l'estudi que ha presentat l'AMB i que vol aportar la informació necessària per impulsar, d'acord amb tots els agents del territori, una política alimentària que garanteixi la resiliència del sistema alimentari metropolità. 

Estudis relacionats

On

  • Marker

    La Guaita

Prova: $provaURL