Participació al SIL

| Tema: Formació professional

Dualització i context internacional de l’FP logística

Participants a la taula rodona

L’AMB ha moderat aquest divendres en el marc del SIL (Saló Internacional de Logística) la taula rodona “Dualització i context internacional de l’FP logística”, on s’ha parlat de les tendències de futur del sector i els beneficis que aporta l’FP dual tant als aprenents com a les empreses. La taula també ha abordat la internacionalització dels centres d’FP i els programes de mobilitat internacional per a docents, estudiants i centres.

A la taula, hi han participat Guillem Espriu, coordinador de programes de política social de l’AMB; Guillem Salvans, project manager de la Fundació Bertelsmann, expert amb una sòlida experiència en l’FP dual; Javier Gracia, investigador de l’Observatori de l’FP i el Mercat de Treball de la Fundació BCN Formació Professional; Rosa Romero, professora de l’institut Jaume Mimó de Cerdanyola i experta en transport, i Maria Coro, senior HR talent manager a Lidl España.

Un dels objectius de treball de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic ha estat l’encaix de l’FP i l’FP dual amb el mercat de treball de la metròpolis, entre d’altres per fer front a les necessitats de talent que demana el sector de la logística i impulsar també la internacionalització.

Enllaços relacionats