MetròpolisFPlab

| Tema: Formació professional

Es presenta aquest projecte d'innovació a entitats i empreses que hi donen suport

El projecte MetròpolisFPlab, que es durà a terme als centre d'FP durant el curs escolar 2018-2019, s'ha presentat a la seu de l'AMB tant a les entitats com a les empreses que hi donaran suport.

Aquest projecte invita els estudiants a construir projectes innovadors mitjançant les seves idees, apropant les demandes del mon empresarial i del propi territori. El millor projecte rep una beca formativa i recursos materials per al centre d'FP i reconeixement a la persona responsable de la tutoria.

Punt de trobada entre empresa i escola

MetròpolisFPlab fusiona els projectes Innolab d'Innobaix, Port Innova del Port de Barcelona i el projecte Entra al circuit de la Innovació amb l'FP del Circuit de Barcelona-Catalunya, per promoure la innovació oberta com a procés metodològic d'alt valor afegit per a la seva aplicabilitat a l'FP. D'aquesta manera, es converteix en un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional, amb la finalitat de generar valor econòmic, social i cultural al territori metropolità.

Es duu a terme en col·laboració amb la Fundació BCN Formació Professional i amb el suport d'altres agents del territori, com Innobaix, el port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya i, les empreses Aigües de Barcelona, Autoterminal, OneOcean, Avantgrup i Bayer, entre d'altres.

Properament es farà pública la convocatòria per participar al projecte, que incorporarà les darreres empreses i novetats en les quals s'està reballant a hores d'ara.

Documents relacionats
On
Marker
Seu de l'AMB