Expo Real 2018

| Tema: Desenvolupament econòmic, Habitatge

L'AMB presentarà projectes metropolitans a Barcelona Catalonia Goes on!

Dins del projecte Barcelona-Catalonia, l'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l'AMB presentarà a la fira immobiliària d'EXPO REAL 2018 els projectes metropolitans per atraure inversió estrangera. Expo Real 2018, que se celebra a Munic (Alemanya) del 8 al 10 d'octubre, és una de les fires immobiliàries més importants d'Europa.

Inversions hoteleres al territori metropolità

L'Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic ha preparat nous materials de suport a la inversió, com ara un catàleg metropolità d'inversions i un document que resumeix les possibilitats d'inversió hotelera al territori metropolità i que properament estaran disponibles al web Barcelona Opportunity http://barcelonaopportunity.amb.cat.

Aquest serà el desè any consecutiu que Barcelona Catalonia es presenta en aquesta fira immobiliària. L'AMB serà present a l'estand del projecte amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona que, conjuntament amb l'AMB, conformen el projecte Barcelona-Catalonia. Així, l'Agència Metròpolis Barcelona renova el compromís amb aquells projectes metropolitans que combinen l'activitat econòmica, les tecnologies netes i el respecte per al medi ambient.

Com en anteriors edicions, Barcelona-Catalonia compta amb la presència de diferents socis públics i privats que col·laboren en projectes urbanístics a la regió. En aquesta ocasió són els ajuntaments de Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans, així com les empreses Building Center, Forcadell, Europa Center i JAP.

Documents relacionats
On
Marker
Munich Trade-Fair Center