Accessos directes:

Comunicació d'incidències de postvenda d'habitatges de l'IMPSOL

Tornar

L'Institut Metropolità de Promoció de Sòl i Gestió Patrimonial (IMPSOL) és l'organisme de l'AMB que promou habitatge amb protecció oficial als municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, entre altres funcions.

Habitatge
Responsable AMB: IMPSOL

Informació prèvia

Descripció

Els habitatges amb protecció oficial de l'IMPSOL es construeixen amb el criteri de màxima qualitat i se sotmeten a controls de verificació d'aquesta abans del lliurament. No obstant això, els compradors poden comunicar qualsevol incidència que detectin per tal que sigui valorada per l'IMPSOL.

Mitjançant la presentació del formulari en línia d'obertura d'una incidència en el vostre habitatge, la unitat de postvenda de l'IMPSOL es posarà en contacte amb vosaltres per tal de valorar la sol·licitud.


A qui va dirigit

A qualsevol propietari d'un habitatge promogut per l'IMPSOL.


Terminis

Es pot sol·licitar en qualsevol moment.


Avisos

Amb l'objectiu de fer més fàcil el tràmit, l'interessat ha d'especificar el mitjà a través del qual vol ser contactat (mòbil, telèfon fix, correu electrònic, etc.)

Puja

Normativa

Llei 38/1999, de 5 de novembre, d'ordenació de l'edificació.
BOE núm. 266, publicat el 6 de novembre del 1999.

Puja

Enllaços relacionats

Puja

Tràmits i formularis

En línia
Emplenar


*
*
*
*
*
*

Possibilitat d'adjuntar un arxiu amb fotos de la incidència (màxim 3mb en total)

Política de protecció de dades de caràcter personal:

La finalitat de la recollida de les dades que heu indicat en aquest full de sol·licitud és la tramitació de la vostra incidència i gestió del corresponent procediment i per tant amb l'enviament d'aquesta sol·licitud atorgueu el vostre consentiment per a la inclusió i tractament informàtic de les vostres dades personals en els fitxers que gestiona i dels quals és responsable l'IMPSOL. En cas que no autoritzeu el tractament de les vostres dades, la finalitat d'aquest full de sol·licitud no es podrà dur a terme.
El sol·licitant és l'únic responsable de la veracitat i la correcció de les dades incloses en aquest formulari.
En relació amb aquestes dades, podeu exercir els drets d'accés, oposició, rectificació o cancel·lació tot dirigint-vos per escrit a l'IMPSOL, carrer seixanta-dos, núm. 16, edifici A, 4a planta, 08040 Barcelona o bé mitjançant el correu electrònic a l'adreça impsol@amb.cat amb l'assumpte LOPD.

Puja

Resposta de l'administració