LIFE ABATE

Instal·lació industrial

Tecnologies compactes d'alt rendiment comercialitzables per a la reducció de COV en plantes de tractament de residus de la UE, disminuint les emissions de CO2 i el consum d'energia.

Fitxa tècnica
Pressupost:
3.246.062,21 €
Finançament:
  • Cofinançat al 60%

    Cofinançat al 60%
Estat:
Iniciat

Descripció

LIFE ABATE té com a objectiu augmentar la sostenibilitat del tractament mecànic biològic de residus demostrant els beneficis tècnics, econòmics, ambientals i socials d'una tecnologia innovadora per a la reducció integral de compostos orgànics volàtils que no siguin metà (COVNM) i CO2 de les emissions gasoses. Aquest procés integral redueix les emissions de COVNM i minimitza l'alliberament d'olors de les plantes de MBT, alhora que disminueix els requisits energètics globals i evita el consum de gas natural en oxidants tèrmics.

A més, el CO2 emès s'utilitzarà en l'agricultura d'hivernacle per promoure el creixement dels cultius i millorar la producció, reduint el conjunt d'emissions d'aquest gas d'efecte hivernacle de les plantes de MBT. En general, l'objectiu final de LIFE ABATE és reduir dràsticament les emissions de COVNM i CO2, i com a objectiu secundari pal·liar els efectes negatius sobre la salut i millorar el benestar de la ciutadania i dels ecosistemes reduint el consum de gas natural, emprant biogàs, i per tant estalviant potència.

Contacte:

relinternacionals@amb.cat