Enfortint la gestió de l'espai públic en el marc de l'equitat, cultura de pau i sostenibilitat a l'Àrea Metropolitana de San Salvador.

Imatge del projecte

Enfortint la gestió de l'espai públic en el marc de l'equitat, cultura de pau i sostenibilitat a l'Àrea Metropolitana de San Salvador.

Fitxa tècnica
Socis:

Socis: AMB, Consejo de Alcaldes i Oficina de Planificación del Área metropolitana de San Salvador (COAMSS/OPAMSS)

Zona d'actuació:
Amèrica central . El Salvador
Tema:
Espai públic
Finançament:
  • AMB: 150.000,00 € i cooperació tècnica

Estat:
Iniciat Finalitzat

Descripció

El projecte té com a objectiu aprofundir en els esforços per avançar en la divulgació, apropiació i implementació de la comprensió de l'espai públic com un territori inclusiu, segur, equitatiu i sostenible que contribueixi a garantir el dret a la ciutat.

El projecte es desplega  a partir dels dos eixos següents:

  • L'enfortiment de les capacitats dels equips tècnics de les municipalitats i de l'OPAMSS per a la implementació de la metodologia de gestió dels espais públics elaborada en la fase I.
  • A partir de les metodologies de gestió d'espais públics inclusius, segurs i sostenibles elaborades en la fase I, es realitzen processos de capacitació i intercanvis d'experiències llatinoamericanes i de l'AMB amb els equips de les municipalitats i de l' OPAMSS.
  • L'apropiació d'espais públics com a territoris inclusius, segurs i sostenibles per tothom per part de la població de l'AMSS.
  • Es du a terme una campanya de sensibilització i comunicació, activitats de dinamització d'espais públics i es rehabilita un espai públic metropolità a partir d'un procés participatiu basat en la metodologia.