BINGO

Projecte Bingo
Bringing Innovation to onGOing water management (Innovació per a la gestió actual de l'aigua) – Un futur millor en una situació de canvi climatic

Descripció

Logo BINGO


L'objectiu del BINGO és proposar vies d'actuació davant situacions climatològiques extremes, com períodes de sequera, manca de recursos hídrics o grans inundacions, generades pel canvi climàtic i alhora proposar solucions perquè les ciutats s'hi puguin adaptar de la millor manera possible.

Badalona és un dels 6 municipis pilot on es desenvoluparà el projecte. El grup de treball està format per l'AMB, des de la Direcció de Serveis del Cicle de l'Aigua, juntament amb l'Ajuntament de Badalona, Aigües de Barcelona i Aqualogy. Ja hi ha realitzades les primeres simulacions per calcular l'efecte de grans inundacions o riuades que poden produir-se se com a conseqüència del canvi climàtic, amb la finalitat de veure les afectacions al medi i presentar solucions al respecte. Les properes actuacions incorporaran els resultats obtinguts a les sèries dissenyades fins el 2024.


Emblema HORIZON 2020
On