Mesures COVID-19: L'AMB reactiva les obres pròpies i les promogudes per l'IMPSOL

Tornar

| Tema: Obres

La millora progressiva de l'emergència sanitària causada per la COVID-19 ha fet que l'AMB decideixi reactivar les obres pròpies a l'espai públic i les promogudes per l'IMPSOL, sempre que compleixin els requisits de salut i seguretat.

Reactivació obres


L'AMB ha fet una anàlisi prèvia de cadascuna de les intervencions i ha aixecat les actes associades a les obres que complien les condicions de salut, higiene i seguretat. L'objectiu és aconseguir un equilibri entre la protecció de la salut dels treballadors i l'interès públic amb la reactivació de l'activitat econòmica a l'àrea metropolitana de Barcelona.

En total, es tornen a posar en marxa un total de 37 obres, 29 de les quals corresponen a espai públic i 8 a promocions d'habitatge de l'IMPSOL. 
Totes les obres van quedar paralitzades el passat 27 de març amb l'objectiu de minimitzar el risc de propagació del virus entre els treballadors i entre la població en general. Aquesta aturada es va fer coordinadament amb els ajuntaments dels municipis metropolitans afectats.