L’app AMB Aparcament Residents ja es pot fer servir a Esplugues de Llobregat

| Tema: Transport

El servei permet als residents gestionar l’aparcament sense els parquímetres. L’AMB comença a expandir aquesta aplicació als municipis de la metròpolis de Barcelona, després d’una primera implantació a l’Hospitalet de Llobregat, Sant Just Desvern i Badalona

Imatge recurs

L’app AMB Aparcament Residents, creada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb l’objectiu de facilitar i agilitzar la gestió de l’aparcament als residents del territori metropolità, es pot fer servir des d’aquest dimarts, 9 d’abril, a Esplugues de Llobregat

Amb aquesta aplicació es poden gestionar digitalment els tiquets d’estacionament en les àrees d’aparcament reservades per als residents d’un municipi, sense necessitat d’utilitzar els parquímetres situats a la via pública ni d’obtenir tiquets físics en paper. També es poden gestionar els aparcaments de llarga durada de Finestrelles i El Campillo.

Disponible per a dispositius amb sistema operatiu Android i iOS, permet als residents gestionar l’estacionament des del mòbil de manera còmoda i segura, amb estalvi de temps i diners, a més de guanyar en seguretat.

L’app AMB Aparcament Residents va començar a funcionar l’any 2021, amb una primera prova pilot, a l’Hospitalet de Llobregat. El 2022 es va activar a Sant Just Desvern i a Badalona. La ciutadania té a la seva disposició diverses aplicacions creades i impulsades per l’AMB per facilitar, amb un clic, la informació i gestió dels serveis de transport i de mobilitat de la metròpolis de Barcelona.

Enllaços relacionats