L'AMB no participarà a l'ofrena floral amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, per minimitzar situacions de risc de contagi de COVID-19

| Tema: AMB

Tot i que l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat manté l'ofrena davant de la tomba de Rafael de Casanova, serà un acte tancat al públic.
L'AMB manté l'esperit commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya, i el seu compromís amb la defensa dels drets nacionals de Catalunya

Feliç Diada Nacional de Catalunya

Com a conseqüència de la greu crisi sanitària causada per la COVID-19, encara vigent, i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, aquest any l'AMB no participarà en la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanova, a l'església parroquial de Sant Baldiri de Sant Boi de Llobregat.

L'Ajuntament de Sant Boi mantindrà la celebració de l'acte, tot i que aquest estarà restringit al públic, i només es permetrà fer ofrenes a títol individual al llarg del matí de l'onze de setembre.

L'AMB renuncia a l'assistència física a aquest acte per primera vegada des de la seva creació, com a exercici de responsabilitat per tal d'evitar l'aglomeració de persones en un espai tancat. Així mateix ho faran nombroses administracions, agrupacions i col·lectius que habitualment participen en l'acte.

Malgrat això, l'AMB manté, com ha fet sempre, l'esperit commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya, i el seu compromís amb la defensa dels drets nacionals de Catalunya.

Documents relacionats