Actuacions de pavimentació al nus de la Trinitat i a la connexió entre la ronda del Litoral (B-10) i la C-58 fins a la incorporació de la Meridiana en sentit nord

| Tema: Rondes

L'actuació comportarà talls de circulació entre les 20 h del dissabte 20 de febrer i la 1 h del dilluns 22 de febrer.
Es tracta de la segona fase d'actuacions en l'àmbit comprès entre el nus de la Trinitat i la C-58 de sortida de Barcelona.

Actuacions rondes (fase 2)

Aquest cap de setmana, entre les 20 h del dissabte 20 de febrer i la 1 h del dilluns 22 de febrer, l'AMB portarà a terme tasques de pavimentació al nus de la Trinitat, concretament a la connexió de la ronda de Dalt (B-20) amb la ronda del Litoral (B-10) i a la connexió de la ronda del Litoral (B-10) amb la C-58 fins a la incorporació de l'avinguda Meridiana de sortida de Barcelona.

Amb aquestes actuacions es renovaran uns 20.000 m2 de paviment, fet que millorarà el confort i la seguretat dels conductors.

Les obres comportaran talls i restriccions, que se senyalitzaran degudament. Les afectacions al trànsit previstes són les següents:

• Entre les 22 h del dia 20 i les 9 h del dia 21 de febrer, tall complet del ramal de connexió entre la ronda de Dalt (B?20) i la ronda del Litoral en sentit Llobregat. El desviament es farà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt, on se senyalitzarà el recorregut fins a la incorporació número 30 de la ronda del Litoral (plaça Monterrey).

• Entre les 22 h del dia 20 i la 1h del dia 22 de febrer, tall del carril ràpid de la ronda de Dalt (B-20) a la C-58 en sentit nord.

• Entre les 23 h del dia 20 i les 9.30 h del dia 21 de febrer, tall complet del ramal de connexió entre la ronda del Litoral (B-10) i la C-58 de sortida de Barcelona en sentit Manresa. El desviament es farà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt en sentit Llobregat, fins a la connexió amb l'avinguda Meridiana. A partir de les 9.30 h del dia 21 fins a la 1 h del dia 22, aquest itinerari quedarà restringit a un carril de circulació.

• Entre les 22 h del dia 20 i les 9.30 h del 21 de febrer, tall de carril lent a l'enllaç de la C 58 a la ronda del Litoral (B-10) en sentit sud per als vehicles que entrin a Barcelona.

• Entre les 22 h del dia 20 i la 1 h del dia 22 de febrer, tall complet de la ronda de Dalt (B 20) en el tram de la pota nord cap a la C-58. El desviament es realitzarà per la  sortida número 1 de la ronda de Dalt (B?20) en sentit Llobregat, on se senyalitzarà el recorregut fins a la connexió amb l'avinguda Meridiana.

• Entre les 22 h del dia 20 i la 1 h del dia 22 de febrer, tall complet del ramal de La Maquinista que connecta amb la C-58. En aquesta fase romandrà tancat l'accés directe des del centre comercial de La Maquinista i del carrer Ferran Junoy a la C-58, que se senyalitzarà degudament. El desviament es realitzarà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt (B-20) en sentit Llobregat fins a la connexió amb l'avinguda Meridiana.

• Entre les 20 h del dia 20 i les 9.30 h de dia 21 de febrer, tall complet de l'enllaç de connexió entre la ronda de Dalt (B-20) a la pota nord i la ronda del Litoral (B-10). El desviament es realitzarà per la sortida número 1 de la ronda de Dalt en sentit Llobregat.

L'AMB informarà degudament els usuaris de les restriccions de circulació, així com dels itineraris alternatius que poden seguir. Tot i així, es recomana l'ús de vies alternatives de sortida de Barcelona, com l'avinguda Meridiana.

Milers d'usuaris utilitzen diàriament les rondes de Barcelona, que amb 36,2 quilòmetres de longitud és la via d'alta capacitat amb la intensitat mitjana diària (IMD) més elevada de Catalunya (hi passen uns 276.500 vehicles al dia). L'AMB s'ocupa de fer-ne tant el manteniment ordinari (obres de reposició, treballs de neteja, enllumenat) com de fer-hi accions puntuals i innovadores; per exemple, substituir l'enllumenat antic per un de tecnologia LED, acció que s'està duent a terme amb el cofinançament dels fons europeus FEDER i amb ajudes de l'IDAE.

Documents relacionats