Millores al parc del Castell

| Tema: Parcs

Nous camins, zones d'estada i una àrea de fitness

En els darrers mesos s'han dut a terme al parc del Castell diverses actuacions per millorar-ne l'accessibilitat i potenciar-lo com a espai lúdic.

D'una banda, s'ha endreçat l'accés de vianants a l'àmbit forestal des de la plaça del Castell i també s'ha formalitzat la xarxa existent de dreceres (camins espontanis que la gent ha fet al llarg del temps) per tal de transformar-los en camins definits de caire forestal, és a dir, amb amplada d'escala humana, acabats en terra o roca i, de vegades, amb baranes de fusta o corda per evitar caigudes. En aquest mateix sentit, s'ha construït una nova escala que complementa les rampes en ziga-zaga de l'accés est des del carrer del Doctor Marañón i evita que el talús vegetal original es continuï degradant a conseqüència del pas de persones.

Aquestes millores també volen potenciar la pràctica d'esport al parc i, per aquest motiu, s'ha creat una nova àrea amb elements de fitness, que es completarà en breu amb un recorregut per córrer que aprofita els nous camins forestals.

Alhora, s'han incorporat noves zones d'estada sota la pineda que seran espais de descans per als usuaris. Una de les més destacades és la que se situa al final del camí que voreja la muralla del Castell, des d'on es pot gaudir d'unes excel·lents vistes del litoral. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats
  • El Castell
    Municipis:
    Castelldefels
    Inauguració:
    1992
    Superfície:
    43.860 m2