Innovació

Projectes, accions i premis que fomentin experiències i idees innovadores en l'àmbit de l'FP

Alumne escrivint a una pissarra

Innovació. MetropòlisFPlab

MetròpolisFPlab vol esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional per generar valor econòmic, social i cultural al territori. Els estudiants construeixen projectes innovadors per mitjà de les seves idees, apropant-les a les demandes del món empresarial i contribuint a millorar tant la seva ocupabilitat com les competències personals. Es porta a terme amb el suport de la Fundació BCN Formació Professional, Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

15.10.2020 
Convocatòria de la tercera edició
Presentació de la tercera edició

Infografia 2a edició 2019-2020

Plataforma de treball digital

MetròpolisFPlab

Pla de mesures i innovació a l'FP

Aquest pla té com a objecte premiar projectes educatius de caire innovador posant èmfasi en tots els factors que afavoreixen la qualitat i la innovació en l'educació a través de l'experimentació, les competències clau, el treball en equip, l'aprenentatge per projectes, l'orientació educativa i la col·laboració amb altres agents i/o centres educatius.

Projecte d'innovació a l'FP: informació i edicions

Premis FPemprèn

Els premis FPemprèn són un reconeixement públic als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de formació professional dels centres d'FP de tota l'àrea metropolitana de Barcelona. L'objectiu és potenciar entre l'alumnat el reconeixement i el prestigi social de la formació professional així com els valors  relacionats amb la iniciativa i l'emprenedoria.

21.01.2020 Convocada l'11a edició

Web dels premis
Prova: $provaURL