Obres de renovació de l'asfalt a la Ronda Litoral (B-10) durant el mes de juliol

| Tema: Rondes

L’AMB portarà a terme una campanya de renovació de l’asfalt a les rondes durant dos caps de setmana de juliol (dissabte 8 i diumenge 9, i dissabte 15 i diumenge 16).

Des de les 22 h del dissabte 15 de juliol fins a les 12 h del diumenge 16 de juliol, es duran a terme tasques d’asfaltat a la ronda Litoral entre la sortida 27 i la sortida 30, sentit nus de la Trinitat, i a la sortida 1 de la B-20, sentit Llobregat. Aquesta segona fase implicarà la reposició de 400 tones de ferm.  
  
Les obres comportaran els següents talls i afectacions al trànsit:  

Ronda Litoral (B-10) sentit nus de la Trinitat

Tall de dos dels tres carrils disponibles de circulació entre les 22 h del dissabte 15 i les 12 h del diumenge 16, entre els punts quilomètrics 3,0 i 2,0. En aquesta fase quedaran habilitades totes les entrades i sortides de la ronda Litoral. 

Sortida 1 de la B-20 en sentit Llobregat.

Tall total entre les 22 h del dissabte 15 i les 12 h del diumenge 16. En aquesta actuació quedarà tallada la incorporació des de Trinitat Vella a la ronda de Dalt. El desviament previst serà per la sortida 2 de la B-20, direcció Llobregat. 

L'AMB informarà degudament els usuaris de les restriccions de circulació, així com dels itineraris alternatius que poden seguir. Es recomana l'ús de vies alternatives mentre durin les restriccions. 


 

 

Primera actuació

Anteriorment, el dissabte 8 de juliol i les 12 h del diumenge 9 de juliol, l’AMB va fer la primera actuació d'obres de pavimentació a la ronda Litoral, entre la sortida 26 i la sortida 27 sentit nus de la Trinitat i a l’enllaç de la C-58 amb la B-20 pota nord, sentit Montgat. Les tasques han soposat la reposició de 470 tones de ferm.

Enllaços relacionats