L'AMB i el RCD Espanyol busquen millorar els accessos i la mobilitat al voltant del camp de futbol de Cornellà - el Prat

Tornar

| Tema: Mobilitat i transport

Avui dimarts, 8 de gener, el vicepresident de mobilitat i transport de l'AMB, Antoni Poveda, s'ha reunit amb el director general del Reial Club Deportiu Espanyol, Roger Guasch, per analitzar els problemes de mobilitat que es generen al voltant de l'estadi els dies que es juga un partit de futbol.

Reunió AMB i RCD Espanyol


L'objectiu de la trobada és crear una taula de treball conjunta, entre l'AMB i el club de futbol, per millorar els accessos i els desplaçaments al voltant del camp de futbol RCDE Stadium, ubicat entre Cornellà de Llobregat i el Prat de Llobregat.

El director general del RCD Espanyol, Roger Guasch, ha plantejat a l'AMB les dificultats que genera la mobilitat en aquest àmbit en cada partit que s'hi juga, tant per accedir a l'estadi, com per sortir-ne una vegada finalitzat l'esdeveniment. Tot, posant d'exemple les llargues cues per les principals vies d'accés al camp de futbol que habitualment fan molts dels socis de l'equip.

En aquest sentit, el vicepresident de mobilitat i transport de l'AMB, Antoni Poveda, s'ha compromès a estudiar i oferir solucions i propostes per tal de millorar, en general, la mobilitat en aquest sector. "Més concretament, també volem estudiar solucions que impliquin directament el transport públic els dies que hi hagi partit", ha exposat Poveda, recordant que aquesta ha de convertir-se en una de les primeres opcions del ciutadà. No obstant això, Poveda ha insistit també en el fet que és imprescindible que s'actuï en la reordenació de la zona de cara als vehicles privats. 

Galeria d'imatges

Prova: $provaURL