Formulari d'inscripcions per a activitats i visites del programa Compartim un futur

Si voleu participar en alguna de les nostres activitats o visites del programa d'educació ambiental Compartim un Futur, només cal que ompliu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres al més aviat possible.

Si teniu qualsevol dubte o preferiu reservar directament, truqueu a la Central de reserves del programa al 93 238 93 51, o bé envieu un correu electrònic a reserves.compartim@amb.cat. L'horari d'atenció de la Central de reserves és de 8 a 14 h i de 15.30 a 18 h de dilluns a dijous, i divendres de 8 a 14 h. Durant els mesos de juny i juliol l'horari és de 8 a 15 h. A l'agost no hi ha servei.

Les sol·licituds s'han de realitzar amb un mínim de 15 dies d'antelació

*
*
*

Dades del centre educatiu o entitat

Dades de la persona responsable del grup

En caso de visita a una instalación, ¿Cómo llegarás?

Protección de datos

Le informamos de que sus datos serán incorporados a una base de datos responsabilidad del Área Metropolitana de Barcelona (AMB) para gestionar la actividad. Sus datos no serán cedidos a terceros y, una vez finalizada la actividad, procederemos a su destrucción. Para más información, consulte nuestra Política de privacidad.

Para acceder, rectificar o suprimir sus datos y ejercer el resto de sus derechos puede dirigirse a Servicios Jurídicos, Ejercicio de Derechos, Área Metropolitana de Barcelona, calle 62, núm. 16-18, edificio A - Zona Franca 08040 Barcelona, adjuntando una copia del DNI, o bien a través del correo electrónico a instancia genérica.