Quina tela!

Volver
Quina tela!
Del

al
Inscripción Adaptado a mobilidad reducida Adaptado a mobilidad reducida
Tema:
Residuos, Sostenibilidad
Tipo:
Actividad en el aula
Público:
Formación reglada, General (Ver todos)
Cuándo:
Del al (Guardar)
Programa:
Compartim un futur / Compartamos un futuro

Descripción

L'activitat permet aprofundir sobre l'origen i la confecció de la roba que utilitzem a diari i aprendre com podem reduir i prevenir la generació de residus tèxtils a través dels mercats d'intercanvi. Es dona l'opció de concloure amb un taller de fabricació d'un portaentrepans, reutilitzant una peça de roba. Ateses les característiques de l'activitat, també es farà èmfasi en els hàbits sostenibles i les bones pràctiques en relació amb el consum i a les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar) i es donarà a conèixer el paper de l'AMB en la gestió dels residus. Per a la fabricació del portaentrepans cal que l'aula disposi d'un punt de llum. A més, cada participant haurà de portar un tros de roba com a mínim de 46 x 30 cm. Caldrà que aquesta peça de roba sigui de cotó i que prèviament no s'hagi rentat amb suavitzant. La resta de material necessari el portaran els educadors del programa.

Horari

De dilluns a divendres en horari de matí i tarda, per a centres de formació reglada
De dilluns a dissabte en horari de matí i tarda, i diumenges al matí segons la petició del centre sol·licitant.

Lloc i durada

L'activitat té una durada de 2h.
On vols fer-la? Pots decidir el lloc on realitzar l'activitat: a l'aula escolar, biblioteca, centre cívic, casal, en un parc, etc.

Adaptació a NEE

Adaptada a Necessitats Educatives Especials a excepció de persones amb discapacitat visual i/o amb algunes discapacitats intel·lectuals (consultar)

Inscripcions

Cal fer reserva prèvia a través de l'enllaç d'inscripcions.
El període d'inscripcions de cada temporada s'inicia l'1 de juliol.
Durant el mes d'agost no hi ha servei educatiu.