Planta integral de valorització de residus (PIVR) de Sant Adrià de Besòs

Planta integral de valorització de residus de Sant Adrià de Besòs
Tema:
Residus, Sostenibilitat
Tipus:
Visita guiada
Públic:
General, Especialitzat, Famílies, Formació reglada
Quan:
Del al (Desar)
On:
Planta integral de valorització de residus (PIVR) de Sant Adrià de Besòs, Carrer de la Pau 3-5, 08930, Sant Adrià de Besòs  (Veure)
Promotors:
Àrea Metropolitana de Barcelona
Programa:
Compartim un futur

Inscripció

Adaptat a mobilitat reduïda

Descripció

La visita guiada la Planta Integral de Valorització de Residus de Sant Adrià de Besòs està formada per un recorregut per l'Ecoparc del Mediterrani i la Planta de Valorització Energètica de Sant Adrià (la única planta de valorització de residus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona). L'activitat té una durada aproximada de 3 hores durant les quals es farà una aproximació al tractament de residus que s'han dipositat al contenidor gris: al pretractament d'aquest per tal recuperar materials reciclables i matèria orgànica i al procés finalista de la valorització energètica d'aquells residus que no s'ha pogut recuperar. La visita s'inicia amb una introducció a l'aula ambiental sobre l'AMB i les seves competències en els diferents àmbits, i es centra en la gestió de residus en el context metropolità. Realitzada la visita, es retorna al punt d'inici, per tal d'elaborar les conclusions i reflexionar sobre la responsabilitat de cada usuari de cara a una gestió sostenible dels recursos i residus.

Les explicacions, dinamització i recursos de l'activitat són en català. Les explicacions també poden ser en castellà. En cas d'anglès i francès, cal consultar.

Consultar activitats prèvies i posteriors al catàleg.

Planta integral de valorització de residus de Sant Adrià de Besòs
Marker
Planta integral de valorització de residus (PIVR) de Sant Adrià de Besòs Carrer de la Pau 3-5, 08930, Sant Adrià de Besòs
Com anar-hi?
Transports al voltant de...
Documents relacionats
Enllaç relacionat
Publicacions relacionades
Equipaments relacionats