Foment de la recollida selectiva

Tornar

| Tema: Residus

"Jo reciclo la meva ciutat / poble / barri" comptarà amb un grup de 144 informadors de carrer


L'AMB ha iniciat la campanya "Jo reciclo la meva ciutat / poble / barri" per tal de fer palesa la necessitat de reciclar correctament els residus. Aquesta campanya de proximitat, dirigida als ciutadans a peu de carrer, té com a objectiu augmentar la recollida selectiva de residus, que actualment és del 33,73% de mitjana al territori metropolità.

"Jo reciclo la meva ciutat / poble / barri" té una particularitat amb relació a les campanyes convencionals, i és que comptarà amb un grup de 144 informadors de carrer, organitzats per parelles, que interactuaran directament amb els ciutadans al peu dels contenidors de recollida selectiva, informant-los i donant-los consells sobre com millorar el seu reciclatge. Aquesta mena d'accions asseguren alts nivells de cobertura i de notorietat.

La campanya es durà a terme amb la col·laboració dels ajuntaments dels 28 municipis implicats, i està finançada per Ecoembes i Ecovidrio. El total de les accions compta amb un pressupost de 1.199.295,56 €, i les actuacions tindran lloc, depenent del municipi, entre els mesos de maig i novembre, sense comptar el mes d'agost, durant les tardes dels dies laborables. Els anys 2013 i 2014 l'AMB ja va fer diverses actuacions similars.

Aquesta campanya també actuarà com un pla d'ocupació, ja que els informadors tenen el perfil de persones aturades de llarga durada.

Prova: $provaURL