Bicikits als parcs

Tornar

| Tema: Bicicleta, Parcs

Onze Jugatecambientals disposaran d'equips d'autoreparació de bicicletes


Un total d'11 Jugatecambientals, ubicades als parcs metropolitans, començaran a oferir el servei d'autoreparació de bicicletes Bicikits a partir del dia 26 de setembre.

Es tracta d'una maleta d'eines d'autoreparació de bicicletes que contenen utensilis bàsics com ara puntes de broca, claus, extractor de pinyons o inflador de peu, entre molts d'altres.

L'objectiu és impulsar la mobilitat activa, i concretament l'ús de la bicicleta, a la xarxa de parcs metropolitans (XPM), tant per aquelles famílies que es desplacin a les Jugatecambientals amb bicicleta, com per aquells ciclistes que surtin a pedalar el cap de setmana i necessitin punts d'autoreparació. També s'emmarca en l'estratègia global de l'AMB d'impulsar una mobilitat més sostenible i més neta a tota la metròpolis de Barcelona.

Per facilitar el funcionament del servei, al llarg del mes d'octubre l'AMB posarà a disposició dels usuaris un servei d'acompanyament mecànic que ajudarà i donarà suport a les persones que necessitin fer algun tipus de reparació, com ara inflar les rodes o bé canviar una ronda punxada.

Aquest servei estarà disponible dins dels horaris de funcionament de la Jugatecambiental.

Galeria d'imatges

Enllaços relacionats

On

  • Marker

    Parc Nou El Prat de Llobregat

    Marker

    Parc del Riu El Prat de Llobregat

Prova: $provaURL