Aula ambiental del Besòs

Tornar

| Tema: Platges

L'AMB habilita un edifici del parc del Litoral per acollir activitats d'educació ambiental.

El passat 5 de març es va inaugurar l'Aula d'Educació Ambiental del parc del Litoral amb una festa on van assistir més d'un centenar de persones. S'hi va celebrar la tradicional plantada popular que té lloc cada any a la desembocadura del Besòs, una pintada participativa del mural que decora la façana del nou edifici i també una xocolatada popular amb cuina solar.L'Aula Ambiental està instal·lada en una antiga edificació que ha estat restaurada i que havia acollit alguns serveis públics de Sant Adrià de Besòs. El nou espai inclou una aula que pot acollir les activitats del programa ambiental del municipi que tenen lloc a la platja i vol ser un espai de referència per als visitants de la zona. La situació privilegiada d'aquest entorn, permet treballar en nombrosos eixos relacionats amb la sostenibilitat, ja que està situat entre la desembocadura del riu Besòs, la platja de Sant Adrià i el parc del Litoral. Aquest edifici acollirà també la Jugatecambiental que s'ubica cada diumenge al passeig marítim davant de l'aula. 

Des de l'any 2013 l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i l'AMB desenvolupen diverses activitats dirigides a públics de totes les edats que posen en valor aquest entorn. Fins ara hi han participat aproximadament un miler de persones d'arreu del territori metropolità cada curs.

Actualment s'hi porten a terme regularment activitats que pertanyen al Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat i diverses jornades participatives de l'11è cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans. Com a complement de totes aquestes activitats també s'han publicat diferents materials pedagògics que mostren la biodiversitat de la zona.

Participants a la festa d'inauguració de l'Aula Ambiental del Besòs

Documents relacionats

Publicacions relacionades

Equipaments relacionats

 • Parc del Litoral

  Municipis:
  Sant Adrià de Besòs, Sant Adrià de Besòs
  Inauguración:
  1990
  Superficie:
  27.774 m2

Platges relacionades

Punts d'interès relacionats

 • Litoral

  Jugatecambiental

  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi tr...

On

 • Marker

  Parc del Litoral Carrer de la Platja, s/n., 08930, Sant Adrià de Besòs

Prova: $provaURL