El Just Tram amplia el recorregut

| Tema: Autobusos, Transport

L'1 de febrer entra en funcionament l'ampliació per Can Candeler

El Just Tram (JT) amplia, a partir de l'1 de febrer, el recorregut per Can Candeler. La línia es desdoblarà per tal d'oferir servei a la zona, amb tres noves parades: al carrer Rosa Sensat, al camí de Can Biosca i al camí de Can Candeler. Aquest barri, on fins ara no hi havia servei de transport públic, passarà a estar connectat a la xarxa d'autobusos, a poques parades de dos hubs de transport: el Parador i la parada del Trambaix Rambla de Sant Just.

La línia del JT es desdoblarà entre Batista i Roca-Bruc i Camí de Can Candeler-Sant Josep, de manera que quan l'autobús circuli en sentit Hospital Moisès Broggi alternarà el recorregut per Rosa Sensat, Camí de Can Candeler i Can Biosca amb el recorregut pels carrers Bruc i Sant Josep. La freqüència de pas en aquests dos trams serà de 60 minuts, mentre que la resta de la línia mantindrà la freqüència de 30 minuts.

Com a conseqüència del pas de l'autobús per la zona, el camí de Can Biosca i el camí de Can Candeler (entre Rosa Sensat i Montblanc) passarà a tenir un sol sentit de circulació, només de baixada. La implantació del sentit únic de circulació en aquest tram es farà efectiu el dilluns 25 de gener.

El Just Tram i el Just Metro són les dues línies d'autobús urbà de titularitat de l'Ajuntament, que connecten diversos sectors del municipi amb el Trambaix i el metro. En total, per Sant Just hi passen 16 línies d'autobús urbanes i interurbanes i la línia T3 del Trambaix, amb tres parades dins del municipi.

Documents relacionats