Taller de cuina de reaprofitament i visita al Millor Que Nou
 
                            
                        - Tema:
- Canvi climàtic, Medi ambient, Educació ambiental, Residus, Sostenibilitat, Agricultura, Aliment, Consum, Malbaratament, Sistema alimentari
- Tipus:
- 
                                            Activitat combinada
 
- Públic:
- Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
- Quan:
- Del al (Desar)
- Promotors:
- 
                                                                                                                                                Àrea Metropolitana de Barcelona
 
- Programa:
- 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Compartim un futur
 
Adaptat a mobilitat reduïda
Descripció
                        Activitat que combina una visita guiada al centre Millor Que Nou —un espai dedicat a la reparació, reutilització i sostenibilitat— amb un taller de cuina de reaprofitament. Durant la visita, els participants descobriran idees per allargar la vida dels objectes i reduir residus. A continuació, al taller de cuina, posarem en pràctica receptes senzilles i creatives per donar una segona vida als aliments que sovint es llencen. Una experiència pràctica i inspiradora per fer petits canvis amb gran impacte.
En el cas del públic familiar, el taller es recomana a partir de 10 anys.
                    
Durada
3 h
Horari
Dilluns matí i tarda, en l'horari del local (de 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20 h).
Inscripcions
Cal fer reserva prèvia a través de l'enllaç d'inscripcions.
El període d'inscripcions de cada temporada s'inicia l'1 de juliol.
Durant el mes d'agost no hi ha servei educatiu.
Requisits i material imprescindible
- No hi ha requisits especials ni cal dur material
Objectius
- 
	Fomentar la consciència sobre la reutilització i la reparació com a alternatives sostenibles al consum excessiu. 
- 
	Promoure el reaprofitament alimentari mitjançant la cuina creativa amb sobres o aliments propers a la data de caducitat. 
- 
	Incentivar les famílies perquè adquireixin hàbits més responsables i sostenibles, tant a la cuina com en el dia a dia. 
Adaptació NESE
Consulteu-ho amb assessoria.compartim@amb.cat.
Publicacions relacionades
- 
                              - Tema:
- Sostenibilitat
- Tipus:
- Didàctic
- Públic:
- Formació reglada, Cicle inicial de primària (1r i 2n), Cicle superior de primària (5è i 6è), 1r cicle d’ESO (1r, 2n i 3r), 2n cicle d’ESO (4t), Cicle formatiu grau mitjà (CFGM), Cicle formatiu grau superior (CFGS), Batxillerat, Educació Especial, Graus, postgraus i màsters
- Edició:
- Catàlegs, Guies
- Suport:
- Electrònic
 
 
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
    				         
                                     
                                     
                                     
                                    