Taller de cuina de reaprofitament i visita al Millor que Nou

- Tema:
- Cambio climático, Medio ambiente, Educación ambiental, Residuos, Sostenibilidad, Agricultura, Aliment, Consumo, Malbaratament, Sistema alimentario
- Tipo:
-
Actividad combinada
- Público:
- Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
- Cuándo:
- Del al (Guardar)
- Promotores:
-
Àrea Metropolitana de Barcelona
- Programa:
-
Compartim un futur / Compartamos un futuro
Adaptado a movilidad reducida
Descripción
Activitat que combina una visita guiada al centre Millor que Nou —un espai dedicat a la reparació, reutilització i sostenibilitat— amb un taller de cuina de reaprofitament. Durant la visita, els participants descobriran idees per allargar la vida dels objectes i reduir residus. A continuació, al taller de cuina, posarem en pràctica receptes senzilles i creatives per donar una segona vida als aliments que sovint es llencen. Una experiència pràctica i inspiradora per fer petits canvis amb gran impacte.
En el cas del públic familiar, es recomana a partir de 10 anys.
Durada
3 h
Horari
De dilluns a dissabte matí i tarda.
Inscripcions
Cal fer reserva prèvia a través de l'enllaç d'inscripcions.
El període d'inscripcions de cada temporada s'inicia l'1 de juliol.
Durant el mes d'agost no hi ha servei educatiu.
Requeriments / Material imprescindible per part del sol·licitant
- Sense requeriments
Objectius
-
Fomentar la consciència sobre la reutilització i la reparació com a alternatives sostenibles al consum excessiu.
-
Promoure el reaprofitament alimentari mitjançant la cuina creativa amb sobres o aliments propers a la data de caducitat.
-
Incentivar la participació familiar en hàbits més responsables i sostenibles, tant a la cuina com en el dia a dia.
Adaptació NESE
Consulteu a assessoria.compartim@amb.cat.