Estudi del malbaratament alimentari en supermercats i disseny d'una aplicació mòbil per a la seva reducció

Imatge de la publicació
Tema:
Residus
Públic:
Tècnic
Tipus:
Tècnic
Edició:
Estudis
Suports:
Electrònic
Sinopsi

Treball de final del màster universitari en Tecnologies Facilitadores per a la Indústria Alimentària i dels Bioprocessos (KET4FOOD+BIO), de l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i dels Bioprocessos de Barcelona (EEABB) de l'UPC. Amb el suport i la col?laboració dels supermercats Plusfresc i de l'àrea de prevenció de residus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El treball se centra en el malbaratament alimentari (PMA) dels supermercats. En primer lloc, es mostra l'anàlisi estadística de les donacions a entitats socials realitzades en dos establiments de la cadena de supermercats Plusfresc. En segon lloc, es mostra el disseny i desenvolupament de l'aplicació mòbil Approfita'm. Finalment, també es proposen les línies de treball futures per a una posterior implementació del projecte.

Autor:
Enric Garcia Muchart
Lloc i data:
Barcelona 2022
Idiomes disponibles:
Català