Fotolineres a l'SCEWC17

Tornar

| Tema: Mobilitat sostenible, Transició energètica

Durant sis minuts l'AMB va explicar aquest projecte que forma part de l'estratègia de transició energètica


L'AMB ha estat seleccionada per a realitzar una ponència sobre el projecte de Fotolineres laborals metropolitanes al Smart City Expo World Congress, conferència internacional que es celebra a Barcelona els dies 14-16 de novembre. Concretament la sessió temàtica en la que ha intervingut és la "Energy and Environmental Solutions for More Sustainable Cities".

En aquesta sessió temàtica sobre energia i medi ambient, amb un format dinàmic de "elevator pitch" de 6 minuts per ponència, a banda de projectes com el de Fotolineres, també s'han tractat altres temes de gran interès com els sensors intel·ligents per a una millora governança urbana així com en la mesura dels nivells de qualitat de l'aire, l'urbanisme transformador en un districte de Berlin i el repte de la integració de les energies renovables a gran escala en les xarxes de transport.

Gil Lladó, tècnic d'energia i canvi climàtic de la Direcció de Serveis Ambientals de l'AMB va ser l'encarregat de presentar la ponència "Employee solar charging station: a comprehensive energy transition project".

El projecte de fotolineres laborals metropolitanes forma part de l'estratègia de transició energètica de l'AMB i disposa de dues instal·lacions actualment en ple funcionament. Una es troba a Sant Feliu de Llobregat en modalitat park&ride per a tota la ciutadania i l'altra a Esplugues de Llobregat, destinada a treballadors de l'ajuntament del municipi.

Enllaços relacionats

Projectes relacionats

 • Fotolineres laborals metropolitanes

  Municipi:
  , Castelldefels, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Montgat, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Viladecans
  Temes:
  Energies renovables, Fotolineres
  Estat:
  Realitzat

On

 • Marker

  Fira Barcelona Gran Via

Prova: $provaURL