Ordenanzas Metropolitanas de Edificaciones

Volver
  • Esplugues
    Esplugues
    Artículo
    Annex I

Annex I


1. Illa limitada pels carrers Montesa, Sant Antoni Maria Claret, Sant Joan i av. de José Antonio, amb ordenació aprovada per la Comissió d'Urbanisme l'1 de març de 1972.

2. Illa limitada pels carrers Puritans, Carme, av. José Antonio (avui, Cornellà) i el Mercat Municipal, amb ordenació aprovada per la Comissió d'Urbanisme el 18 d'abril de 1972.

3. Illa limitada per l'autopista ll i els carrers Ignasi Iglesias i Tomás Bretón, amb ordenació definida pel Pla parcial Gallo, aprovat per la Comissió d'Urbanisme el 6 d'abril de 1973.

4. Illa limitada per l'av. de José Antonio, carrer Santiago Ramón y Cajal i límits sistemes 7c i 6c, amb ordenació aprovada per la Comissió d'Urbanisme el 3 de febrer de 1972.

5. Illa limitada per l'av. de José Antonio, carrers Montserrat i Sometents i límit Sistema 7b, amb ordenació aprovada per la Comissió d'Urbanisme el 5 de novembre de 1962.

6. Illa limitada pels carrers Jocs Florals, Molí, Ciutat de l'Hospitalet i límit sistema 7b, amb ordenació definida pel Pla parcial Can Vidalet aprovat per la Comissió d'Urbanisme el 23 de maig de 1973.

7. Illa limitada pels carrers Verge de la Mercè, Eucaliptus, Maladeta i José Poros.