Plaça de l'Església

Volver
Imatge del projecte finalitzat
José Hevia

Projecte de millora de la continuïtat a l'entorn del Castell i l'Església que prioritza el vianant enfront al cotxe. 

Galería de imágenes

Ficha técnica

Fecha del proyecto:
Enero 2017
Data inicio de la obra:
--
Data fin de la obra:
--
Fecha de ejecución:
Septiembre 2018
Municipio:
El Papiol
Superficie:
1.775,42 m2
Coste:
616.747,49 €
Autores:
Marta Peris, José Manuel Toral (peris+toral.arquitectes)
Colaboradores:
Albert Rubio, Miguel Bernat, Ana Espinosa, Miguel Angel Gorrochategui (peris+toral.arquitectes). Núria Herrero (AMB), Jaume Pastor (Eletresjota tècnics Associats), Albert Bestard (AB Paisatgistes), Manel Fernández (Estructura Bernúz Fernández Arquitectes).
Contratista:
COYNSA

Descripción

El projecte proposa donar continuïtat als criteris d'intervenció de l'entorn del Castell i l'Església amb la finalitat de tenir una solució de continuïtat. El projecte posa èmfasi en el canvi de prioritat del vianant enfront al cotxe creant una solució de plataforma única que genera la prioritat invertida. A la plaça de l'Església el desnivell es resol amb una escala-grada feta amb peces de pedra artificial que permet que s'hi assegui la gent.

Prova: $provaURL