Accés al parc Central

Se soluciona el desnivell de més de 6 metres generat pel cobriment de les vies del ferrocarril amb tres trams que combinen rampa i escales. S’ordenen els espais i es connecta el nucli antic de Sant Andreu de la Barca amb el parc Central gràcies a un pas per a vianants. En el projecte també s’hi incorpora un nou enllumenat i la renovació de les xarxes de serveis.

Imatge de la rampa d'accés amb dues persones caminant
Foto: Quim Bosch
Ficha técnica
  • Fecha del proyecto:
    Octubre 2017
    Data inicio de la obra:
    --
    Data fin de la obra:
    --
    Fecha de ejecución:
    Enero 2019
    Municipio:
    Sant Andreu de la Barca
    Superficie:

    1.151 m2

    Coste:
    493.683 €
  • Dirección de proyecto:
    Sergi Carrulla, Oscar Blanco (SCOB Arquitectura i Paisatge)
    Dirección de obra:
    Jordi Larruy (AMB)
    Gerard Yubero
    Colaboradores:
    EQUIP SCOB: Olga Saro
    Contratista:
    Archs Constructora
Financiación

 

AMB

Ajuntament de Sant Andreu de la  Barca

 

Descripción

L’objectiu de la intervenció és connectar el casc antic de Sant Andreu de la Barca amb el Parc Central, generant una nova circulació de vianants molt més àgil i permeable, reordenant la superfície urbanitzada i, per al correcte funcionament de l’espai públic, contemplant també el nou enllumenat, sanejament i renovació dels serveis dins de l’àmbit del projecte. La proposta resol el desnivell de més de 6 metres generat per el cobriment de les vies de ferrocarrils amb un pla inclinat en tres trams, inferior al 6% de pendent. És defineix una baixada combinant rampa i escales, seguint l’eix directe provinent del casc antic.

Dónde