Playas de Viladecans

Las playas de Viladecans se extienden desde la desembocadura de la laguna del Remolar hasta la de la laguna de La Murtra, acompañadas por un extenso pinar litoral de pino piñonero. Estas playas sin urbanizar son un paraje dunar que conserva comunidades vegetales y animales propias de los arenales costeros. Merece la pena hacer un paseo para llegar al mirador que hay entre las playas del Remolar y Cal Francès y disfrutar de las vistas de los alrededores.

Estat de la platja

  • Bandera
    Bandera: Desconegut
    Desconegut
  • Estado del mar
    Estat del mar: Desconegut
    Desconegut
  • Calidad del agua
    Qualitat de l'aigua: Sense servei
    Sense servei
  • Medusas
    Desconegut
Font de les dades

Fuentes: Ayuntamiento de Viladecans; Servicio Meteorológico de Cataluña.

© María José Reyes

Es una pequeña playa en el límite con Gavà, separada por la riera de La Murtra. Se ha recuperado un camino de ronda que une las playas de La Murtra y de La Pineda de Cal Francès, facilitando el paseo para peatones y bicicletas a través del aparcamiento de vehículos.

Longitud: 220

Superficie: 20.602,76m2


Equipamientos
Aparcabicicletas Duchas y lavapiés Pasarelas
Balizamiento de salida de embarcaciones Korfbal Señalización informativa
Balizamiento de zona de baño Lavabos Sillas de vigilancia
Bancos Lavabos adaptados
Bar Papeleras

Servicios
Megafonía
Salvamento y socorrismo

Ir a la web de playas de Viladecans
Localización
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Publicaciones relacionadas
Puntos de interés relacionados
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i aprendre moltes coses sobre les platges metropolitanes, la natura i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats. Hi trobarem un punt d'informació de la platja i el seu entorn, un espai de joc i una proposta d'activitat guiada.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    Distingides com a platges verges, al litoral del municipi de Viladecans hi ha dos sorrals costaners que mantenen una riquesa natural única a la zona. La platja del Remolar conserva una important comunitat dunar preservada que acull espècies de fauna protegida, com el corriol camanegre o el sargantaner petit. La rereplatja està dominada per un bosc de pi pinyer, com la veïna platja de la Pineda de Cal Francès, que presenta dunes amb una important comunitat vegetal. Totes dues formen part de la Zona d'Especial Protecció d'Aus (ZEPA). La sorra es neteja manualment de residus d'origen humà, però s'hi deixen les restes vegetals, com canyes i algues, que serveixen d'aliment per a petits crustacis, dels quals al seu torn s'alimenten les aus.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    L'estany del Remolar és una antiga gola del riu Llobregat. Juntament amb les maresmes de les Filipines i les del Pas de les Vaques constitueixen una unitat ecològica d'importància cabdal en el conjunt del Delta. Havia arribat a ser un espai altament degradat, però la incipient millora de la qualitat de l'aigua, i una gestió adequada, estan facilitant la recuperació dels sistemes naturals.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    Format per una extensa plana de 98 Km2, el delta del Llobregat conserva una de les zones humides més importants de Catalunya: un mosaic de paisatges on els espais naturals destaquen pel seu valor ecològic i paisatgístic. Es tracta d'una zona clau en la ruta migratòria de moltes aus que venen d'Europa i de l'Àfrica, juntament amb espècies sedentàries, hivernants o reproductores i estivals. La torre d'observació d'aus de Sant Climent permet visualitzar molts d'aquests ocells, així com la diversitat biològica de l'entorn.
Proyectos abiertos relacionados
Prova: $provaURL