Tastem i collim cireres

Volver

Coneix la cirera del Llobregat

imatge activitat

Tema:
Parcs
Tipo:
Actividad en el entorno
Público:
Familias
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Jugatecambiental del parc de Can Lluc, Av. Onze de Setembre, 1,Santa Coloma de Cervelló, Barcelona, 08690, Santa Coloma de Cervelló  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público

Descripción

Vols saber per què és tan bona la Cirera del Baix Llobregat? Visitarem els camps de cirerers de la mà d'un pagès coneixedor d'aquest cultiu, a qui les persones interessades podran comprar cireres. Participarem en un tast sensorial de varietats de cirera i en coneixerem la història, curiositats i utilitats a la cuina.

Activitat dirigida a públic familiar de totes les edats. Places limitades.

Punt de trobada:

Al parc de Can Lluc. Accés al parc des de l'Av. Onze de Setembre, s/n, Santa Coloma de Cervelló

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
 1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
 2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
 3. El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat

Dónde

Marker

Jugatecambiental del parc de Can Lluc Av. Onze de Setembre, 1,Santa Coloma de Cervelló, Barcelona, 08690, Santa Coloma de Cervelló

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...

Equipamientos relacionados

 • Parque de Can Lluc

  Municipios:
  Santa Coloma de Cervelló
  Inauguració:
  2011
  Superfície:
  15.104,76 m2

Publicaciones relacionadas

Prova: $provaURL