Snorkel a la platja

Volver

Descobrim el fons marí de Sant Adrià de Besòs

Snorkel

Tema:
Platges
Tipo:
Visita guiada
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Aula d'educació ambiental del Litoral, Carrer de Dolores Ibaurri, 4172, 08930, Sant Adrià de Besòs  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público

Descripción

Vine a descobrir el fons marí de Sant Adrià. Acompanyats de biòlegs marins observarem algunes espècies d'animals i plantes que habiten les platges del litoral de Sant Adrià, identificarem els invertebrats que viuen fixats a les roques i coneixerem algunes espècies de peixos. Observació: cal portar ulleres i tub. Es recomana portar aletes i vestit de neoprè.

Punt de trobada:

Ens trobarem a l'aula d'educació ambiental de la platja del Litoral, passeig maritim al costat de la desembocadura del riu Besòs.

A càrrec de:

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat

Dónde

Marker

Aula d'educació ambiental del Litoral Carrer de Dolores Ibaurri, 4172, 08930, Sant Adrià de Besòs

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...

Puntos de interés relacionados

  • Aula d'educació ambiental

    Aula ambiental

    Espai de suport a activitats educatives i lúdiques de caire ambiental que es realitzen al parc del Litoral, a la desembocadura del Besòs i a la platja de Sant Adrià, adreçades a escoles, famílies i...

Playas relacionadas

Publicaciones relacionadas

Prova: $provaURL