Sabors de natura

Nutrició sostenible amb plantes remeieres

Tema:
Parques
Tipo:
Taller
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc de la Molinada, Pallejà - Jugatecambiental del parc de la Molinada  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público
Descripción

Coneixes el jardí de remeieres del parc de la Molinada? Conté plantes molt interessants des del punt de vista culinari i medicinal. En aquest taller aprendrem, a través de l’olor i el tacte, a identificar aquestes plantes i elaborarem plegats algunes receptes saludables i sostenibles. Tasta la natura!

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc de la Molinada

Hi col·labora

A càrrec de

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de la Molinada Pallejà - Jugatecambiental del parc de la Molinada
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...