Ornitologia: comptem ocells marins

Observació
Tema:
Playas
Tipo:
Jornadas
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Platja del Coco, 08918, Badalona  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic | Minicicle de BioPlatgesMet
Descripción

A través de l'app MINKA, i amb l'ajuda d'un ornitòleg, farem un cens d'ocells marins amb fotografies incloses. Les dades passaran a formar part del projecte BioPlatgesMet, que es fa en col·laboració amb l'Institut de Ciències del Mar i l'Institut Metròpoli.

Punt de trobada

Platja del Coco, al costat del pont del Petroli.

Hi col·labora

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a: activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Platja del Coco 08918, Badalona
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Playas relacionadas