Les roques ens parlen dels 300 milions d'història de la Serralada de la Marina

Volver

Activitat reprogramada pel 25/04/2021

Les roques ens parlen

Tema:
Parques
Tipo:
Visita guiada
Público:
General
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc Torrent de la Font, Carrer del Torrent de la Font, 08915, Badalona  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público

Descripción

Itinerari geològic on podem observar el patrimoni geològic de Badalona més de 300 milions d'història ens contemplen , des de els materials basals granítics ( amb els diferents tipus de roques i minerals) fins la coberta triàsica amb greixos i materials calcaris amb les seves estructures sedimentaries i tectòniques. Els materials plioquaternaris, la geomorfologia i el proper passat amb el seun patrimoni geològic i miner del torrent de la font (bòvila) conformen els trets principals de la sortida.
PLACES LIMITADES, públic familiar (infants a partir de 12 anys)

Punt de trobada:

Parc del Torrent de la Font. El punt de trobada es facilitarà als inscrits en el moment de fer la reserva de l'activitat.

A càrrec de:

Fernando Carceller

Més informació i inscripcions:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat

Dónde

Marker

Parc Torrent de la Font Carrer del Torrent de la Font, 08915, Badalona

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...

Equipamientos relacionados

Publicaciones relacionadas

Prova: $provaURL