Laboratori de la platja: descobrim els microplàstics

Volver
Plàstics a la platja

Adaptado a mobilidad reducida Adaptado a mobilidad reducida
Tema:
Playas
Tipo:
Taller
Público:
Familias
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Platja de Somorrostro, Passeig Marítim de la Barceloneta, 25, 08003, Barcelona  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público

Descripción

Vine a investigar com és la sorra de les nostres platges i descobreix què pots fer per reduir la presència de microplàstics al mar. Descobrirem quins són les causes del canvi climàtic en el medi marí.

Activitat dirigida al públic familiar de totes les edats. PLACES LIMITADES

Punt de trobada:

Ens trobarem al Centre de la Platja del Somorrostro. Passeig Marítim de la Barceloneta, 25. Davant de l'Hospital del Mar, sota porxos.

A càrrec de:

Noemí Fuster

MES INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:


Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

L'inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19.

Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat

Dónde

Marker

Platja de Somorrostro Passeig Marítim de la Barceloneta, 25, 08003, Barcelona

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Prova: $provaURL