La història i la natura del parc de Can Buxeres

Volver
Can Buxeres

Tema:
Parques
Tipo:
Visita guiada
Público:
Familias
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Jugatecambiental del parc de Can Buxeres, Ctra. d'Esplugues, 1,, 08906, L'Hospitalet de Llobregat  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público
Jugatecambiental

Descripción

Can Buxeres és un parc històric, però mai t'has preguntat quin patrimoni té i la seva història? En aquesta visita guiada recorrerem el parc per descobrir tot el patrimoni arquitectònic, la seva història i la flora singular que podem trobar.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc de Can Buxeres, a tocar dels jocs infantils.

A càrrec de:

Inscripcions i més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Dónde

Marker

Jugatecambiental del parc de Can Buxeres Ctra. d'Esplugues, 1,, 08906, L'Hospitalet de Llobregat

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...

Puntos de interés relacionados

 • Can Buxeres

  Jugatecambiental

  La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi tr...

Equipamientos relacionados

 • Parc de Can Buxeres

  Municipios:
  L'Hospitalet de Llobregat
  Inauguració:
  1972
  Superfície:
  68.686 m2
Prova: $provaURL