El riu Sec quan passa pel parc del Masot

Taula d’experiments científics

Tema:
Parques
Tipo:
Taller
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc del Masot, 08291, Ripollet  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público
Descripción

Veurem les obres de recuperació que s'han dut a terme a la llera del riu Sec i descobrirem com han contribuït a millorar la biodiversitat de l'entorn. Farem un passeig per observar i identificar aus i comprovarem que s'ha incrementat força el nombre d'espècies diferents.
Per acabar, analitzarem alguns paràmetres de l'aigua del riu per valorar en quin estat es troba i descobrirem la importància de les depuradores i de la vegetació halòfita com a filtradora natural i microfauna que hi ha al riu amb l'ajuda de lupes.

Activitat dirigida al públic adult i famílies amb infants a partir de 10 anys.

Punt de trobada

Jugatecambiental del parc del Masot.

Hi col·labora

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc del Masot 08291, Ripollet
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Equipamientos relacionados
Puntos de interés relacionados
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    La Jugatecambiental ofereix un munt de propostes per gaudir en família i conèixer els valors dels parcs metropolitans, la natura i el medi ambient a través del joc i l'activitat. A més a més, hi trobarem un punt d'informació del parc i el seu entorn, un espai de joc lliure i en cada sessió s'hi duu a terme una activitat dirigida amb continguts relacionats amb el parc i la sostenibilitat.